El diumenge 24 de novembre a les 19h podreu veure la pel·lícula ‘Me llamo Violeta’ al CMC

El diumenge 24 de novembre, a les 19h, podreu veure la pel·lícula ‘Me llamo Violeta’, del Cicle Gaudí, al CMC.

VISUAL_A3_ME_LLAMO_VIOLETA_LA_BISBAL_PENEDES

FITXA TÈCNICA

Direcció: Marc Parramon i David Fernández de Castro

Guió: David Fernández de Castro

Música: Odil Bright

Estrena: Juny de 2019

Durada: 76 min.

Gènere: Documental

Versió: Original en català i castellà

Intèrprets: Nacho Vidal, Violeta Jordà

SINOPSI

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies – com la de l’Alan Montoliu – i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

Me llamo Violeta és una història real, que ens parla d’identitat i de gènere, de com es viu la transexualitat en primera persona.

A través de l’acceptació, el patiment, l’esperança i el respecte, s’aborda el tema a través de diferents situacions i persones.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas l’Associació de Dones la Roca Foradada.


CASTELLANO | El domingo 24 de noviembre, a las 19h, podréis ver la película ‘Me llamo Violeta’, del Cicle Gaudí, en el CMC.

VISUAL_A3_ME_LLAMO_VIOLETA_LA_BISBAL_PENEDES

FICHA TÉCNICA

Dirección: Marc Parramon y David Fernández de Castro

Guión: David Fernández de Castro

Música: Odil Bright

Estreno: Junio de 2019

Duración: 76 min.

Género: Documental

Versión: Original en catalán y castellano

Intérpretes: Nacho Vidal, Violeta Jordà

SINOPSIS

A los seis años, Ignacio les dijo a sus padres: “Soy una niña, me llamo Violeta”. A través de la historia de Violeta, de sus padres, Nacho Vidal y Franceska Jaimes, y de otras familias – como la de Alan Montoliu – y jóvenes transgénero, conocemos la complejidad del proceso que afrontan estas personas y los desafíos que se encuentran por el camino.

Me llamo Violeta es una historia real, que nos habla de identidad y de género, de como se vive la transexualidad en primera persona.

A través de la aceptación, el sufrimiento, la esperanza y el respeto, se aborda el tema a través de distintas situaciones y personas.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso la Associació de Dones la Roca Foradada.