S’ha convocat un ple extraordinari per al dilluns 21 d’octubre a les 19h

S’ha convocat un Ple extraordinari per al dilluns 21 d’octubre de 2019 a les 19h amb els següents punts a l’ordre del dia:

1.-Adhesió al sistema d’adquisició centralitzada de l’ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques) i del CCDL (Consorci Català pel Desenvolupament Local).

2.-Designació dels membres de les meses electorals, per les eleccions generals del 10 de novembre de 2019.

3.-Reconeixement extrajudicial de crèdits: liquidació del 4rt trimestre de 2018 del conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal del Baix Penedès.

4.-Periodicitat dels pagaments de les indemnitzacions per assistències, a les sessions dels òrgans col·legiats a favor dels/les regidors/es sense dedicació específica.

 


CASTELLANO | Se ha publicado un Pleno extraordinario para el lunes 21 de octubre de 2019 a las 19h con los siguientes puntos en el orden del día:

1.-Adhesión al sistema de adquisición centralizada de la ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques) y del CCDL (Consorci Català pel Desenvolupament Local).

2.-Designación de los miembros de las mesas electorales, para las elecciones generales del 10 de noviembre del 2019.

3.-Reconocimiento extrajudicial de créditos: liquidación del 4º trimestre del 2018 del convenio de servicios sociales con el Consell Comarcal del Baix Penedès.

4.-Periodicidad de los pagos de las indemnizaciones por asistencias, a las sesiones de los órganos colegiados a favor de los/las concejales/las sin dedicación específica.