El Racó de la Gent Gran inicia ‘curs’ el dilluns 2 de setembre

A partir del dilluns 2 de setembre, els usuaris i les usuàries del Racó de la Gent Gran en podran tornar a fer ús, després de l’aturada estival. L’horari de l’equipament serà de 16:30h a 20:00h, de dilluns a divendres.

Durant el mes de setembre la Regidoria de la Gent Gran anunciarà totes les activitats i novetats que s’hi oferiran a partir de l’octubre.


A partir del lunes 2 de septiembre, los usuarios y las usuarias del Racó de la Gent Gran podrán volver a hacer uso de las instalaciones, después de la parada estival. El horario del equipamiento será de 16:30h a 20:00h, de lunes a viernes. 

Durante el mes de septiembre la Concejalía de la ‘Gent Gran’ anunciará todas las actividades y novedades que se ofrecerán a partir de octubre.

27FD48EE-1642-4012-A79E-710F16ABE82A