El diumenge 8 de setembre celebrarem la Diada de Catalunya amb una cercavila i una diada castellera

El diumenge 8 de setembre, a les 11:30h, tindrà lloc una cercavila pels carrers del municipi amb els geganters i grallers de la Societat el Ball de Diables i diablons i el Ball de Gitanes de la Bisbal. A les 12h, es donarà inici a una diada castellera amb els Nens del Vendrell, la Colla Jove dels Castellers de Sitges i la Colla Castellera la Bisbal del Penedès – Bous.


El domingo 8 de septiembre, a las 11:30h, tendrá lugar un pasacalles por el municipio con los geganters i grallers de la Societat, el Ball de Diables i Diablons y el Ball de Gitanes de la Bisbal. A las 12h, empezará una diada castellera que contará con los Nens del Vendrell, la Colla Jove dels Castellers de Sitges y la Colla Castellera la Bisbal del Penedès – Bous.

Cartell Diada V3