34 persones han donat sang aquest dimarts 23 de juliol a la Bisbal del Penedès

Un total de 39 persones es van oferir dimarts per donar sang a la Bisbal del Penedès. D’aquestes, 34 en van poder donar. Des de la Regidoria de Sanitat us agraïm el gest. Gràcies a accions com la vostra, es poden salvar moltes vides.

Si no vau poder donar sang però us agradaria poder-ne donar, podeu consultar els punts de donació en aquest enllaç: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/  

Al Vendrell, per exemple, es pot donar sang l’últim dilluns de cada mes a l’Hospital Comarcal.

A la pàgina del Banc de Sang podreu trobar l’estat de les reserves actualitzat. Aquest és el d’avui dijous 25 de juliol:

ESTAT RESERVES BANC DE SANG 190725


CASTELLANO | Un total de 39 personas se ofrecieron el martes para dar sangre en la Bisbal del Penedès. De estas, 34 pudieron donar. Desde la Concejalía de Sanidad os agradecemos el gesto. Gracias a acciones como la vuestra, se pueden salvar muchas vidas.

Si no pudisteis donar sangre el martes pero os gustaría poder donar, podéis consultar los puntos de donación en este enlace: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/  

En el Vendrell, por ejemplo, se puede donar sangre el último lunes de cada mes en el Hospital Comarcal.

En la página del Banc de Sang podréis encontrar el estado de las reservas actualizado. Este es el de hoy jueves 25 de julio: 

ESTAT RESERVES BANC DE SANG 190725