L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç treballen en nous projectes conjunts

CAMBRA COMERÇ

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç de Tarragona han mantingut una reunió, aquest dimecres, amb l’objectiu de treballar en nous projectes conjunts de formació, ocupació i comerç a la Bisbal del Penedès.

Fins ara, ambdues institucions han tirat diverses col·laboracions formatives en el marc del projecte Integra’ls o la Setmana de l’Empresa i Ocupació de la Bisbal del Penedès. En la reunió d’aquest dimecres han començat a treballar en nous projectes en els àmbits de la formació i el comerç local per als anys 2019 i 2020.

Han pres part de la reunió la presidenta de la Cambra de Comerç, Laura Roigé; el responsable de Logística i Formació de la Cambra de Comerç, Josep Oriol Fernández; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré; la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas; la regidora de Comerç, Judith Vidal; el regidor de Barris, Feliu Gil; i la tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament, Arantzazu Longares.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Cambra de Comercio de Tarragona han mantenido una reunión, este miércoles, con el objetivo de trabajar en nuevos proyectos conjuntos de formación, ocupación y comercio en la Bisbal del Penedès.

Hasta ahora, ambas instituciones han llevado a cabo varias colaboraciones formativas en el marco del proyecto Integra’ls o la Semana de la Empres y Ocupación de la Bisbal del Penedès. En la reunión de este miércoles han empezado a trabajar en nuevos proyectos de los ámbitos de la formación y del comercio local para los años 2019 y 2020.

Han tomado parte de la reunión la presidenta de la Cambra de Comerç, Laura Roigé; el responsable de Logística y Formación de la Cambra de Comerç, Josep Oriol Fernández; la alcaldesa de la Bisbal del Penedès y responsable del área de Ocupación, Agnès Ferré; la regidora de Bienestar Social, Paqui Cepas; la regidora de Comercio, Judith Vidal; el regidor de Barrios, Feliu Gil; y la técnica de Ocupación del Ayuntamiento, Arantzazu Longares.

reunio cambra 1