El projecte Integra’ls crea sinergies amb la Fundació Ginac de Valls

FundacioGinac

L’alcaldessa i regidora d’Ocupació de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i els regidors Judith Vidal, Leo Uceda i Feliu Gil, juntament amb la tècnica d’Ocupació, Arantzazu Longares, van visitar la Fundació Ginac de Valls el passat divendres 5 de juliol. La visita es va dur a terme en el marc del projecte Integra’ls, que persegueix l’objectiu d’integrar laboralment persones amb dificultats físiques, intel·lectuals, mentals o socials als polígons industrials de la Bisbal del Penedès.

La comitiva bisbalenca, acompanyada per Josep Gelabert, un dels responsables de la fundació, va visitar les línies de treball dedicades al packaging que la Fundació Ginac té a l’empresa Kellogg’s de Valls i les que hi ha a l’interior de la mateixa fundació, al Polígon Industrial de Valls. També va visitar els tallers ocupacionals i va poder conèixer de primera mà les activitats formatives i esportives que s’ofereixen als usuaris des de la Fundació.

L’alcaldessa i regidora d’Ocupació, Agnès Ferré, ha explicat que “conèixer de primera mà aquests projectes i veure el seu funcionament des de dins, així com crear sinergies amb entitats i persones afins al projecte Integra’ls, ens ajuda a trobar nous camins i formes de treball que ens permetran treballar per enriquir el projecte i ocupar més persones amb dificultats”. Ferré ha afegit que “la visita ha estat molt fructífera i ens anima a continuar treballant en la línia que ho estem fent. En sis  mesos hem assolit el 30% de l’objectiu que ens vam marcar per complir en dos anys ocupant quinze persones amb dificultats físiques, intel·lectuals, mentals o socials”.

La Fundació Privada Ginac és una entitat d’iniciativa social sense ànim que persegueix la missió “d’aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de la gent gran i de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans, i la seva plena integració social i laboral”.


La alcaldesa y regidora de Ocupación de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y los concejales Judith Vidal, Leo Uceda y Feliu Gill, junto con la técnica de Ocupación, Arantzazu Longares, visitaron la Fundació Ginac de Valls el pasado viernes 5 de julio. La visita se llevó a cabo en el marco del proyecto Integra’ls, que persigue el objetivo de integrar laboralmente a personas con dificultades físicas, intelectuales, mentales o sociales en los polígonos industriales de la Bisbal del Penedès.

La comitiva bisbalenca, acompañada por Josep Gelabert, uno de los responsables de la fundación, visitó las líneas de trabajo dedicadas al packaging que la Fundacio Ginac tiene en la empresa Kellogg’s de Valls y las que hay en el interior de la misma fundación, en el Polígono Industrial de Valls. También visitó los talleres ocupacionales y pudo conocer de primera mano las actividades formativas y deportivas que se ofrecen a los usuarios desde la Fundación.

La alcaldesa y regidora de Ocupación, Agnès Ferré, ha explicado que “conocer de primera mano estos proyectos y ver su funcionamiento desde dentro, así como crear sinergias con entidades y personas afines al proyecto Integra’ls, nos ayuda a encontrar nuevos caminos y formas de trabajo que nos permitirán trabajar para enriquecer el proyecto y ocupar más personas con dificultades”. Ferré ha añadido que “la visita ha sido muy fructífera y nos anima a continuar trabajando en la línea que lo estamos haciendo. En seis meses hemos alcanzado el 30% del objetivo que nos marcamos para cumplir en dos años, ocupando a quince personas con dificultades físicas, intelectuales, mentales o sociales”.

La Fundació Privada Ginac es una entidad de iniciativa social sin ánimo de lucro que persigue la misión de “conseguir la felicidad de las personas con discapacidad y/o trastorno mental, de la gente mayor y de sus familias, mejorando su autonomía personal y calidad de vida, con la participación activa de cada persona, ofreciéndoles los soportes que cada uno necesita, para que dispongan de las mismas oportunidades que el resto de ciudadanos, y su plena integración social y laboral”.