Revetlla de Sant Joan 2019: arribada de la Flama del Canigó i festa a la piscina municipal

El proper diumenge 23 de juny, a les 19h, arribarà la Flama del Canigó a la Bisbal del Penedès. A l’aparcament de l’Escola Ull de Vent hi haurà una zona habilitada per tirar coets i focs d’artifici i també per a la foguera de Sant Joan. 

D’altra banda, a partir de les 21.30h la piscina municipal acollirà un sopar de revetlla i hi haurà música tota la nit. Per apuntar-s’hi cal que truqueu al 629339613 (Nina)


CASTELLANO | El próximo domingo 23 de junio, a las 19h, llegará la Flama del Canigó a la Bisbal del Penedès. En el aparcamiento de la Escola Ull de Vent habrá una zona habilitada para tirar cohetes y fuegos artificiales y también para la hoguera de San Juan.

por otro lado, a partir de las 21:30h la piscina municipal acogerá una cena de verbena y habrá música toda la noche. para apuntarse hay que llamar al 629339613 (Nina).

flama-canigo-19-a Sant_joa_piscina_2019_d