Mas Llagostera és una de les entitats impulsores de l’Associació Allotjaments amb DO

Allotjaments amb do
D’esquerra a dreta: Judit Vidal, regidora de Turisme; Cristina Bundó i Pere Solé, propietaris de Mas Llagostera; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès

Aquest dimarts 21 de maig de 2019 ha tingut lloc la presentació de l’associació Allotjaments amb DO al Palau Robert de Barcelona. L’entitat, promoguda entre altres establiments per Mas Llagostera, persegueix l’objectiu de sumar esforços en la promoció del vi català.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present durant la presentació, ja que la Cristina Bundó, propietària de Mas Llagostera, ha convidat l’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Turisme, Judit Vidal, a la presentació d’aquesta nova associació sense ànim de lucre.

La tasca de l’associació se centra en l’oferta d’allotjaments de qualitat, basada en l’equilibri entre el benestar, la sostenibilitat, el paisatge i el territori. Alhora, l’entitat busca potenciar i promocionar el patrimoni vitivinícola dins de cada DO.

L’associació està formada per diferents allotjaments (hotels, cases de turisme rural, cellers amb allotjament, bed & breakfast), ubicats a les dotze denominacions d’origen de Catalunya, que es distingeixin per comptar amb una oferta de productes de qualitat vinculats al món del vi.

Fotografia de grup dels promotors de la iniciativa Allotjaments amb DO

Allotjaments amb do
De izquierda a derecha: Judit Vidal, concejala de Turismo; Cristina Bundó y Pere Solé, propietarios de Mas Llagostera; Agnès Ferré, alcaldesa de la Bisbal del Penedès

CASTELLANO | Este martes 21 de mayo de 2019 ha tenido lugar la presentación de la asociación Allotjaments amb DO en el Palau Robert de Barcelona. La entidad, promovida entre otros establecimientos por Mas Llagostera, persigue el objetivo de sumar esfuerzos en la promoción del vino catalán.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha estado presente durante la presentación, ya que Cristina Bundó, propietaria de Mas Llagostera,  ha invitado a la alcaldesa Agnès Ferré y a la concejala de Turismo, Judit Vidal, a la presentación de esta nueva asociación sin ánimo de lucro.

El trabajo de la asociación se centra en la oferta de alojamientos de calidad, basada en el equilibrio entre el bienestar, la sostenibilidad, el paisaje y el territoriO. A su vez, la entidad busca potenciar y promocionar el patrimonio vitivinícola dentro de cada DO.

La asociación está formada por distintos alojamientos (hoteles, casas de turismo rural, bodegas con alojamiento, bed & breakfast), ubicados en las doce denominaciones de origen de Catalunya, que se distinguen por contar con una oferta de productos de calidad vinculados al mundo del vino.

Allotjaments amb DO-tots
Fotografía de grupo de los promotores de la iniciativa Allotjaments amb DO