El diumenge 26 de maig tindrà lloc la Matinal de pedra seca i música tradicional de la Bisbal del Penedès

EL MARGE, revista i secció mediambiental de l’ADF Clot de Bou, organitza la “Matinal de pedra seca i música tradicional a la Bisbal del Penedès”. L’activitat tindrà lloc el diumenge 26 de maig i servirà per restaurar la barraca del paratge del camí de la Plana de la Bisbal. El punt de trobada serà a la plaça de l’Església i l’hora d’inici les 9 del matí. Des d’allà, els participants aniran, passejant, cap a la barraca, mentre s’identificarà la flora i la fauna del camí. Tot seguit es netejarà i arreglarà la barraca amb els margeters i es parlarà sobre la inclusió de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. A continuació s’esmorzarà amb l’acompanyament de música tradicional mallorquina. L’esdeveniment, a més, servirà per recordar la figura de Josep Vallès, incansable divulgador de la pedra seca, i comptarà amb la participació de:

-Joan i Ramon Rovira, margeters

-Josep M. Canals, margeter

-Abraham Guillem, biòleg, antropòleg i membre de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

-Esperança Carrió, xeremia

-Macià Mut, tamborinaire i flabiolaire

La Matinal de pedra seca i música tradicional de la Bisbal del Penedès és un acte organitzat per EL MARGE, revista i secció mediambiental de l’ADF Clot de Bou, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs. Aquesta activitat és oberta i hi poden participar petits i grans. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic: elmarge2001@gmail.com


CASTELLANO | EL MARGE, revista y sección de medio ambiente de la ADF Clot de Bou, organiza la “Matinal de pedra seca i música tradicional a la Bisbal del Penedès”. La actividad tendrá lugar el domingo 26 de mayo y servirá para restaurar la barraca del paraje del camino de la Plana de la Bisbal. El punto de encuentro será la plaza de la Iglesia y la hora de inicio las 9 de la mañana. Desde allí, los participantes irán, paseando, hacia la barraca, mientras se identificará la flora y la fauna del camino. A continuación se limpiará y arreglará la barraca con los margeters y se hablará sobre la inclusión de la pedra seca como Patrimonio Inmaterial de la Humanidad. Después se almorzará y Macià Mut tocará música tradicional mallorquina. El evento, además, servirá para recordar la figura de Josep Vallès, incansable divulgador de la pedra seca, y contará con la participación de:

-Joan i Ramon Rovira, margeters

-Josep M. Canals, margeter

-Abraham Guillem, biólogo, antropólogo y miembro del Institut d’Estudis Penedesencs.

-Esperança Carrió, xeremia

-Macià Mut, tamborinaire y flabiolaire

La Matinal de pedra seca i música tradicional de la Bisbal del Penedès es un acto organizado por EL MARGE, revista y sección medioambiental de la ADF Clot de Bou, con la colaboración del Institut d’Estudis Penedesencs. Esta actividad es abierta y pueden participar en ella pequeños y mayores. Para más información os podéis dirigir al correo electrónico: elmarge2001@gmail.com

 

 

PedraSecaBisbalPdes.26.5.19