Súper, el divendres 31 de maig vine a la Biblioteca a salvar els llibres!

Supernit a les Biblioteques Bisbal

PLACES ESGOTADES/PLAZAS AGOTADAS

La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès acollirà la segona edició de la celebració de la “Supernit a les biblioteques” el proper divendres 31 de maig a partir de les 20h. Es tracta d’una activitat organitzada pel Super3, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Sistema de Biblioteques Públiques de Catalunya, que es va dur a terme per primera vegada l’any 2018 i que persegueix la finalitat de promoure la lectura entre el públic infantil.

L’activitat, segons el Super3, consisteix en una “aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori” en què els nens i les nenes hauran d’ajudar la família del Super3 a lluitar contra el senyor Pla, conegut com el Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes, per tal de fer retornar els malvats als llibres.

Les setmanes prèvies a l’activitat, la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès també organitzarà dues activitats per ajudar els súpers, una de les quals serà un taller en què s’ensenyarà els participants a fer-se les orelles èlfiques, doncs només la màgia de les petites elfes, la Nenúfar i la Matoll, pot lluitar contra el poder fosc del Senyor Pla. Tot i això, elles són massa petites i els malvats són molts i poderosos i, per això, necessitaran l’ajuda de molts més súpers, ja que així podran unir la seva màgia per vèncer tots els malvats. Si ho aconsegueixen, els llibres retornaran a les biblioteques amb els malvats a les seves pàgines, el lloc del qual no haurien d’haver sortit mai.

L’activitat té una durada prevista d’una hora i està oberta a tots els nens i les nenes que tinguin a partir de 4 anys (acompanyats d’un adult) siguin o no membres del Club Super 3 i tinguin o no el carnet de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès. Tot i que l’activitat és gratuïta, l’aforament és limitat. Per aquest motiu és necessari que els nens i les nenes que hi vulguin participar s’inscriguin a la Biblioteca Pública de la Bisbal.


Supernit a les Biblioteques Bisbal

CASTELLANO | La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès acogerá la segunda edición de la celebración de la “Supernit a les biblioteques” el próximo viernes 31 de mayo a partir de las 20h. Se trata de una actividad organizada por el Super3, el Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya y el Sistema de Bibliotecas Públicas de Catalunya, que se llevó a cabo por primera vez el año 2018 y que persigue la finalidad de promover la lectura entre el público infantil.

La actividad, según el Super3, consiste en una “aventura multidisciplinaria, simultánea y transmedia por todo el territorio” en que los niños y niñas deberán ayudar a la familia del Super3 a luchar contra el señor Pla, conocido como el Señor de las Sombras, que está haciendo desaparecer los libros de las bibliotecas y dando vida a los malvados clásicos de los cuentos, con el objetivo de hacer volver a los malvados a los libros.

Las semanas previas a la actividad, la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès también organizará dos actividades para ayudar a los ‘súpers’, una de las cuales será un taller en que se enseñará a los participantes a hacer orejas élficas, pues solo la magia de las pequeñas elfas, la Nenúfar y la Matoll, puede luchar contra el poder oscuro del señor Pla. Aun así, ellas son demasiado pequeñas y los malvados son muchos y poderosos y, por eso, necesitarán la ayuda de muchos más ‘súpers’, ya que así podrán unir su magia para vencer a todos los malvados. Si lo consiguen, los libros retornarán a las bibliotecas con los malvados en sus páginas, el lugar del que no deberían haber salido jamás.

La actividad tiene una duración prevista de una hora y está abierta a todos los niños y niñas que tengan a partir de 4 años (acompañados de un adulto) sean o no miembros del Club Super 3 y tengan o no el carné de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès. Aunque la actividad es gratuita, el aforo es limitado. Por este motivo es necesario que los niños y las niñas que quieran participar se apunten en la Biblioteca Pública de la Bisbal.