Can Gordei celebra la seva Feria del 3 al 5 de maig

Feria de Can Gordei 2019

La Bisbal del Penedès viurà la Feria de Can Gordei del 3 al 5 de maig. Un any més, la Comissió de Festes de Can Gordei tira endavant aquest esdeveniment que compta amb la col·laboració del Bar Polideportivo Can Gordei i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. La Feria, que apropa la cultura i la tradició andalusa a la Bisbal durant tres dies, començarà el divendres 3 de maig, a les 21:30h, amb un pregó que anirà a càrrec de l’alcaldessa Agnès Ferré, com en els anys anteriors. A les 22:30h actuarà el grup de ball Pasión Flamenca amb Eva la Chata. A les 23:30h hi haurà rifa i tot seguit l’actuació del Grup Jindama, una formació musical que va participar en la darrera edició del programa Got Talent. L’actuació es farà en dues parts, ja que hi haurà una pausa per al bingo a les 00:30h.

El dissabte 4 de maig a les 10:00h tindrà lloc l’esmorzar de la Feria amb xurros i xocolata i, durant tot el matí, sonarà música al local social de Can Gordei. A les 18:00h actuaran els grups flamencs Ana Serrano i Escuela de Danza Studio 22. A les 21:00h hi haurà sopar, a les 23:30h una rifa i a partir de la mitjanit, concert amb Duende y Compás, amb una pausa a les 00:30h per fer un bingo.

El diumenge 5 de maig, a les 11:00h, hi haurà atraccions per a la mainada, que en podrà gaudir de forma gratuïta durant una hora. A partir de les 14:00h hi haurà barbacoa. A les 16:00h hi haurà rifa i a les 18:00h concurs de vestits flamencs. A continuació hi haurà bingo i música.

VENDA DE TIQUETS

Els tiquets per a l’esmorzar, el sopar i el dinar es poden adquirir al Bar Polideportivo de Can Gordei.

Els tiquets per a l’esmorzar de xurros amb xocolata de dissabte es poden adquirir per 3€.

Els tiquets del sopar de dissabte es poden adquirir per 10€ els dels adults i per 5€ els dels infants. El menú dels adults inclou entrants i, de segon, bacallà amb samfaina o galtes amb guarnició. Per als infants hi ha escalopa amb patates.

El preu de la barbacoa del diumenge són 6€ i inclou pollastre, xistorra, cansalada i botifarra.


Feria de Can Gordei 2019

CASTELLANO | La Bisbal del Penedès vivirá la Feria de Can Gordei del 3 al 5 de mayo. Un año más, la Comisión de Fiestas de Can Gordei organiza este evento que cuenta con la colaboración del Bar Polideportivo Can Gordei y el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. La Feria, que acerca la cultura y la tradición andaluza a la Bisbal durante tres días, empezará el viernes 3 de mayo, a las 21:30h, con un pregón que irá a cargo de la alcaldesa Agnès Ferré, como en los años anteriores. A las 22:30h actuará el grupo de baile Pasión Flamenca con Eva la Chata. A las 23:30h habrá un sorteo y a continuación la actuación del Grupo Jindama, una formación musical que participó en la última edición del programa Got Talent. La actuación se hará en dos partes ya que habrá una pausa para el bingo a las 00:30h.

El sábado 4 de mayo a las 10:00h tendrá lugar el desayuno de la Feria con churros y chocolate y, durante toda la mañana, sonará música en el local social de Can Gordei. A las 18:00h actuarán los grupos flamencos Ana Serrano y Escuela de Danza Studio 22. A las 21:00h habrá una cena, a las 23:30h un sorteo y a partir de la medianoche, concierto con Duende y Compás, con una pausa a las 00:30h para hacer un bingo.

El domingo 5 de mayo, a las 11:00h, habrá atracciones para los niños, que podrán disfrutar de forma gratuita durante una hora. A partir de las 14:00h habrá barbacoa. A las 16:00h habrá sorteo y a las 18:00h concurso de vestidos flamencos. A continuación habrá bingo y música.

VENTA DE TICKETS

Los tickets para el desayuno, la cena y la comida se pueden adquirir en el Bar Polideportivo de Can Gordei.

Los tickets para el desayuno de churros con chocolate del sábado se pueden adquirir por 3€.

Los tickets de la cena del sábado se pueden adquirir por 10€ el de los adultos y 5€ el de los niños. El menú de los adultos incluye entrantes y, de segundo, bacalao con samfaina o carrillera con guarnición. Para los niños habrá escalopa con patatas.

El precio de la barbacoa del domingo son 6€ e incluye pollo, chistorra, panceta y butifarra.