L’oficina del Servei Municipal d’Aigües de la Bisbal del Penedès canvia d’ubicació

 

oficina aqualia1

Aqualia trasllada l’oficina del Servei Municipal d’Aigües de la Bisbal. A partir del proper dimecres 17 d’abril, trobareu l’oficina a l’avinguda Baix Penedès, a l’edifici de l’antic CAP, on també hi ha el ‘Rebost solidari’ (al davant del camp de futbol).

A la nova oficina, els bisbalencs podran continuar realitzant totes les gestions sobre el seu contracte del servei de subministrament d’aigua i comptaran amb un espai més adequat per esperar el seu torn en cas que els treballadors d’Aqualia estiguin atenent a algun altre usuari. L’horari d’atenció al públic es manté els dimecres i els dissabtes de 10 a 13h.

Recordem que, des de fa unes setmanes, també podeu accedir a l’oficina virtual, allotjada a l’adreça www.aqualia.com/labisbaldelpenedes. També teniu a la vostra disposició l’aplicació gratuïta per a mòbils i el telèfon d’atenció al client 900 81 40 81 (de dilluns a divendres de 8 a 20h), el d’Avaries 900 81 40 82 (les 24h del dia, els 365 dies de l’any) i el de lectures 900 81 40 83 (de dilluns a divendres de 8 a 20h).

L’emplaçament del Centre Municipal de Cultura (CMC) on, fins ara, hi havia l’oficina d’Aqualia es destinarà al Servei d’Informació i Inspecció de l’Ajuntament, perquè així també es pugui cobrir el servei de consergeria i vigilància del CMC.

oficina aqualia2


oficina aqualia1

CASTELLANO | Aqualia traslada la oficina del Servicio Municipal de Aguas de la Bisbal. A partir del próximo miércoles 17 de abril, encontraréis la oficina en la avenida Baix Penedès, en el edificio del antiguo CAP, donde también está el ‘Rebost solidari’ (delante del campo de fútbol).

En la nueva oficina, los bisbalencs podrán continuar realizando todas las gestiones sobre su contrato del servicio de suministro de agua y contarán con un espacio más adecuado para esperar su turno en caso que los trabajadores de Aqualia estén atendiendo a algún otro usuario. El horario de atención al público se mantiene los miércoles y los sábados de 10 a 13h.

Recordamos que, desde hace unas semanas, también podéis acceder a la oficina virtual, alojada en la dirección www.aqualia.com/labisbaldelpenedes. También tenéis a vuestra disposición la aplicación gratuita para móviles y el teléfono de atención al cliente 900 81 40 81 (de lunes a viernes de 8 a 20h), el de Averías 900 81 40 82 (las 24h del día, los 365 días del año) y el de lecturas 900 81 40 83 (de lunes a viernes de 8 a 20h).

El emplazamiento del Centre Municipal de Cultura (CMC) donde, hasta ahora, estaba la oficina de Aqualia, se destinará al Servicio de Información e Inspección del Ayuntamiento, para qué así también se pueda cubrir el servicio de conserjería y vigilancia del CMC.

oficina aqualia2