El dia 21 de març celebrarem el Dia Mundial de la Poesia. Vols recitar un poema?

El dia 21 de març, a les 19.30h, celebrarem el Dia Mundial de la Poesia al CMC. Si et ve de gust llegir un poema, posa’t en contacte amb la Biblioteca pública, presencialment o mitjançant el correu electrònic biblioteca@bisbalpenedes.com. Enguany el Dia Mundial de la Poesia se centra en la figura de Rosa Fabregat i podreu recitar el seu poema ‘Poesia, música de l’ànima teixida amb paraules’ en diverses llengües: http://cultura.gencat.cat/web/.content/ilc/03-programes/dia-mundial-poesia/DMP-2019/Dia-Mundial-de-la-Poesia_desplegable-web.pdf. També podeu proposar els vostres poemes o els d’algun altre autor o autora.


CASTELLANO | El día 21 de marzo, a las 19.30h, celebraremos el Día Mundial de la Poesía en el CMC. Si te apetece leer un poema, ponte en contacto con la Biblioteca pública, presencialmente o mediante el correo electrónico biblioteca@bisbalpenedes.com. Este año el Día Mundial de la Poesía se centra en la figura de Rosa Fabregat y podréis recitar su poesía ‘Poesía, música del alma tejida con palabras’ en varias lenguas: http://cultura.gencat.cat/web/.content/ilc/03-programes/dia-mundial-poesia/DMP-2019/Dia-Mundial-de-la-Poesia_desplegable-web.pdf. También podéis proponer vuestras poesías o las de algún otro autor o autora.

cartell difu dia poesia_pages-to-jpg-0001