L’Ajuntament de la Bisbal està treballant en l’organització dels Tres Tombs 2019

reunio 3 tombs 2019

L’Ajuntament està treballant en l’organització dels Tres Tombs i, per aquest motiu, ahir a la tarda l’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Cultura, Judit Vidal, es van reunir amb membres de l’antiga junta dels Tres Tombs de la Bisbal. Estem ultimant els detalls de temes com els horaris, els participants o el recorregut. Enguany la celebració tindrà lloc el diumenge 24 de març. Aneu-vos guardant la data!


CASTELLANO | El Ayuntamiento está trabajando en la organización de los Tres Tombs y, por este motivo, ayer por la tarde la alcaldesa Agnès Ferré y la regidora de Cultura, Judit Vidal, se reunieron con miembros de la antigua junta de los Tres Tombs de la Bisbal. Estamos ultimando los detalles de temas como los horarios, los participantes o el recorrido. Este año la celebración tendrá lugar el domingo 24 de marzo. ¡Guardaos la fecha!