Els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Coster de la Torre estan recollint aliments i productes d’higiene personal en diversos punts del municipi

recollida aliments coster

Els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Coster de la Torre estan duent a terme un projecte que gira entorn de la recollida d’aliments i productes per als col·lectius desafavorits. Per aquest motiu, els alumnes han col·locat caixes a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i a les botigues del municipi amb l’objectiu de recollir aliments i productes d’higiene personal per  a les persones més desafavorides. La campanya, que es durà a terme fins al 21 de desembre, també s’estén als municipis de Sant Jaume dels Domenys, Albinyana, Llorenç del Penedès i la Juncosa del Montmell i té com a finalitat promoure l’educació en valors i el compromís cívic, treballant un model d’aprenentatge que portarà els alumnes a analitzar l’entorn i comprometre’s a millorar el servei a la comunitat.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va aprovar, el passat mes de maig, un conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a iniciativa de l’Institut Coster de la Torre amb la finalitat de promoure un Projecte de Servei Comunitari per a l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria com a instrument per a desenvolupar la competència social i ciutadana.  Es tracta d’una iniciativa que, des de l’Institut, van proposar als ajuntaments dels municipis d’Albinyana, El Montmell, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès, és a dir, els pobles d’on provenen els alumnes que van a l’institut bisbalenc. A  més, el passat 22 d’octubre, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i el regidor de Benestar Social, Feliu Gil, van visitar l’Institut Coster de la Torre i van oferir dues xerrades adreçades a l’alumnat que està duent a terme la campanya amb l’objectiu d’explicar-los el funcionament del Rebost Solidari (local municipal de distribució del banc d’aliments)  i respondre les preguntes dels joves que estaven preparant aquesta campanya.

alcaldesa i feliu institut


CASTELLANO | Los alumnos de cuarto de ESO del Institut Coster de la Torre están llevando a cabo un proyecto que gira entorno a la recogida de alimentos y productos para los colectivos desfavorecidos. Por este motivo, los alumnos ha colocado cajas en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y en las tiendas del municipio con el objetivo de recoger alimentos y productos de higiene personal para las personas más desfavorecidas. La campaña, que se realizará hasta el 21 de diciembre, también se extiende a los municipios de Sant Jaume dels Domenys, Albinyana, Llorenç del Penedès y la Juncosa del Montmell y tiene como finalidad promover la educación en valores y el compromiso cívico, trabajando un modelo de aprendizaje que llevará a los alumnos a analizar el entorno y a comprometerse a mejorar el servicio a la comunidad.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès aprobó, el pasado mes de mayo, un convenio de colaboración con el Departament de Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a iniciativa del Institut Coster de la Torre con la finalidad de promover un Proyecto de Servicio Comunitario para el alumnado de Educación Secundaria Obligatoria como instrumento para el desarrollo de la competencia social y ciudadana. Se trata de una iniciativa que, desde el Instituto, propusieron a los ayuntamientos de los municipios de Albinyana, El Montmell, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys y la Bisbal del Penedès, es decir, los pueblos de donde provienen los alumnos que van al instituto bisbalenc. Además, el pasado 22 de octubre, la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y el concejal de Benestar Social, Feliu Gil, visitaron el Instituto Coster de la Torre y ofrecieron dos charlas dirigidas al alumnado que está llevando a cabo la campaña con el objetivo de explicarles el funcionamiento del Rebost Solidari (local municipal de distribución del banco de alimentos) y responder a las preguntas de los jóvenes que estaban preparando esta campaña.

alcaldesa i feliu institut

Comments are closed.