Fins al 3 de gener pots participar en la campanya de recollida de joguines de l’Ajuntament

joguines donacio

Fins al 3 de gener pots participar en la campanya de recollida de joguines que promouen la Regidoria de Benestar Social i la Creu Roja. A l’entrada de l’Ajuntament hi ha un punt de donació on es poden deixar joguines noves o que estiguin usades però en bon estat. 

D’altra banda, us informem que l’Ajuntament està contactant amb les famílies que estan contemplades per Serveis Socials per informar-les que poden demanar que els Reis portin joguines als seus fills de fins a 12 anys.


CASTELLANO | Hasta el 3 de enero puedes participar en la campaña de recogida de juguetes que promueven la Regidoria de Benestar Social y la Cruz Roja. En la entrada del Ayuntamiento hay un punto de donación dónde se pueden dejar juguetes nuevos o que estén usados pero en buen estado.

Por otro lado, os informamos que el Ayuntamiento está contactando con las familias que están contempladas por Servicios Sociales para informarlas de que pueden pedir que los Reyes traigan juguetes a sus hijos de hasta 12 años.