El pròxim 11 de desembre a les 18h tindrà lloc una conferència sobre l’òpera ‘L’italiana in Algeri’ al CMC

El pròxim dimarts 11 de desembre a les 18h el CMC acollirà una conferència sobre l’òpera “L’Italiana in Algeri” de Gioachino Rossini. La xerrada anirà a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg i expert en òpera. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Recordem que s’ha programat una sortida per anar a veure aquesta òpera per al pròxim 23 de desembre.


CASTELLANO | El próximo martes 11 de diciembre a las 18h el CMC acogerá una conferencia sobre la ópera “L’italiana in Algeri” de Gioachino Rossini. La charla irá a cargo de Pol Avinyó, musicólogo y experto en ópera. Esta actividad es gratuita y abierta a todo el mundo.

Recordamos que se ha programado una salida para ir a ver esta ópera para el próximo 23 de diciembre.

LICEU_ITALIANA_ALGERI_XERRADA2018rectificat