El CMC acollirà un punt informatiu sobre reciclatge adreçat als veïns de les urbanitzacions a partir del dia 5 de desembre

bosses reciclatge urbs

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès, conjuntament amb la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, s’està duent a terme una campanya de conscienciació de la població, concretament adreçada als veïns de les urbanitzacions, amb la finalitat de promoure i millorar el reciclatge.

Per aquest motiu, a partir del dia 5 de desembre, cada dimecres de 9 a 14h, podreu trobar un punt informatiu al CMC adreçat als veïns de les urbanitzacions. Allà, se us facilitarà informació sobre reciclatge i se us farà entrega*, de forma gratuïta, d’un pack de bosses tricolor per reciclar vidre, plàstic i paper-cartró. A més, rebreu un imant, un punt de llibre i un fulletó informatiu sobre reciclatge.

*Fins esgotar existències. El punt informatiu també estarà obert fins que s’acabin els packs de bosses.


CASTELLANO | Desde el Consell Comarcal del Baix Penedès, conjuntamente con la Regidoria de Medi Ambient del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, se está llevando a cabo una campaña de concienciación de la población, concretamente dirigida a los vecinos de las urbanizaciones, con la finalidad de promover y mejorar el reciclaje.

Por este motivo, a partir del día 5 de diciembre, cada miércoles de 9 a 14h, podréis encontrar un punto informativo en el CMC dirigido a los vecinos de las urbanizaciones. Allí, se os facilitará información sobre reciclaje y se os hará entrega*, de forma gratuita, de un pack de bolsas tricolor para reciclar vidrio, plástico y papel-cartón. Además, recibiréis un imán, un punto de libro y un folleto informativo sobre reciclaje.

*Hasta agotar existencias. El punto informativo también estará abierto hasta que se terminen los packs de bolsas.