La Regidoria d’Ocupació ha signat un conveni de formació ocupacional amb UGT Catalunya

CONVENI UGT 1
D’esquerra a dreta: Mar Vázquez, delegada territorial de la UGT al Baix Penedès; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal i regidora d’Ocupació; Joan Llort Vallès, secretari general de la UGT a Tarragona.

Aquest divendres 9 de novembre s’ha signat un conveni de formació ocupacional amb UGT Catalunya, entitat impulsora de formacions i orientacions per a desocupats i també dedicada a la formació de treballadors i treballadores públiques. A la signatura amb l’alcaldessa i regidora d’Ocupació, Agnès Ferré, hi han assistit el secretari general de la UGT Tarragona, Joan Llort Vallès; i la delegada territorial de la UGT al Baix Penedès, Mar Vázquez. El conveni inclou un curs de correu electrònic, dues sessions de 3 hores de les Jornades sobre drets i deures dels treballadors (adreçada als treballadors municipals) i un curs formatiu de coach/intel·ligència emocional (també adreçat als treballadors municipals) que es farà durant el primer trimestre del 2019. A més, s’ha creat una comissió de seguiment formada per representants de l’Ajuntament i de la UGT de Tarragona que es reuneixen a l’inici i al final de les càpsules formatives amb la voluntat d’avaluar els resultats de la implantació i d’estudiar propostes o iniciatives que es puguin desenvolupar a l’Ajuntament. El cost total de les activitats que deriven del conveni per a l’Ajuntament és de 577,76€.


CASTELLANO | Este viernes 9 de noviembre se ha firmado un convenio de formación ocupacional con UGT Catalunya, entidad impulsora de formaciones y orientaciones para desocupados y también dedicada a la formación de trabajadores y trabajadoras públicas. A la firma con la alcaldesa i regidora de Ocupació, Agnès Ferré, han asistido el secretario general de la UGT Tarragona, Joan Llort Vallès; y la delegada territorial de la UGT en el Baix Penedès, Mar Vázquez. El convenio incluye un curso de correo electrónico, dos sesiones de 3 horas de las  jornadas sobre derechos y deberes de los trabajadores (dirigida a los trabajadores municipales) y un curso formativo de coach/inteligencia emocional (también dirigido a los trabajadores municipales) que se hará durante el primer trimestre del 2019. Además, se ha creado una comisión de seguimiento formada por representantes del Ayuntamiento y de la UGT de Tarragona que se reúnen al inicio y al final de las cápsulas formativas con la voluntad de evaluar los resultados de la implantación y de estudiar las propuestas o iniciativas que se puedan desarrollar en el Ayuntamiento. El coste total de las actividades que derivan del convenio para el Ayuntamiento es de 577,76€.