L’alcaldessa i el regidor de Benestar Social han ofert una xerrada als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre

alcaldesa i feliu institut

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i el regidor de Benestar Social, Feliu Gil, han visitat l’Institut Coster de la Torre aquest dilluns 22 d’octubre al matí i han ofert dues xerrades adreçades l’alumnat de quart d’ESO. Els nois i noies de quart estan preparant un projecte que gira a l’entorn de la recollida d’aliments i productes per als col·lectius desafavorits i, els dos membres de l’equip de govern, han explicat el funcionament del banc d’aliments als joves i també han respost les seves preguntes.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va aprovar, el passat mes de maig, un conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a iniciativa de l’Institut Coster de la Torre amb la finalitat de promoure un Projecte de Servei Comunitari per a l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria com a instrument per a desenvolupar la competència social i ciutadana.  Es tracta d’una iniciativa que, des de l’Institut, van proposar als ajuntaments dels municipis d’Albinyana, El Montmell, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès, és a dir, els pobles d’on provenen els alumnes que van a l’institut bisbalenc.

La finalitat de la iniciativa és promoure l’educació en valors i el compromís cívic, treballant un model d’aprenentatge que els portarà a analitzar l’entorn i comprometre’s a millorar el servei a la comunitat. Està previst que els alumnes duguin a terme la recollida de productes abans de Nadal als diferents municipis que hem esmentat anteriorment.

institut coster alumnes agnes feliu


alcaldesa i feliu institut

CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y el concejal de Benestar Social, Feliu Gil, han visitado el Institut Coster de la Torre este lunes 22 de octubre por la mañana y han ofrecido dos charlas dirigidas al alumnado de cuarto de ESO. Los chicos y las chicas de cuarto están preparando un proyecto que gira entorno de la recogida de alimentos y productos para los colectivos desfavorecidos y, los dos miembros del equipo de gobierno, han explicado el funcionamiento del banco de alimentos a los jóvenes y también han respondido sus preguntas.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès aprobó, el pasado mes de mayo, un convenio de colaboración con el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a iniciativa del Institut Coster de la Torre con la finalidad de promover un Proyecto de Servicio Comunitario para el alumnado de Educación Secundaria Obligatoria como instrumento para desarrollar la competencia social y ciudadana. Se trata de una iniciativa que, desde el instituto, propusieron a los ayuntamientos de los municipios de Albinyana, El Montmell, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys y la Bisbal del Penedès, es decir, los pueblos de dónde provienen los alumnos que van al instituto de la Bisbal.

La finalidad de la iniciativa es promover la educación en valores y el compromiso cívico, trabajando un modelo de aprendizaje que los llevará a analizar el entorno y comprometerse a mejorar el servicio a la comunidad. Está previsto que los alumnos lleven a cabo la recogida de productos antes de Navidad en los distintos municipios que hemos nombrado anteriormente.

institut coster alumnes agnes feliu