Fins al 25 d’octubre us podeu inscriure a la caminada La Bisbal – Sant Magí de la Brufaganya que organitza Senderistes Bisbalencs

Senderistes Bisbalencs durà a terme la 22ª caminada La Bisbal del Penedès – Sant Magí de la Brufaganya el pròxim diumenge 28 d’octubre. Se sortirà a les 6 del matí des de l’Era de Batre (consultori mèdic). També us hi podeu afegir a 2/4 de 10 al Pla de Manlleu, on s’esmorzarà. L’hora prevista per arribar a Sant Magí de la Brufaganya són les 3 de la tarda i, allà, es dinarà.

IMPORTANT: Les inscripcions es podran fer fins al 25 d’octubre. Més informació a www.senderistes.com o al cartell:

senderistes SANT MAGI DE LA BRUFAGANYA

CASTELLANO | Senderistes Bisbalencs llevará a cabo la 22ª caminada La Bisbal del Penedès – Sant Magí de la Brufaganya el próximo domingo 28 de octubre. Se saldrá a las 6 de la mañana desde l’Era de Batre (consultorio médico). También os podéis añadir a las 9.30h en el Pla de Manlleu, dónde se desayunará. La hora prevista para llegar a Sant Magí de la Brufaganya serán las 3 de la tarde y, allí, se comerá.

IMPORTANTE: Las inscripciones se podrán hacer hasta el 25 de octubre. Más información en www.senderistes.com o en el cartel:

senderistes SANT MAGI DE LA BRUFAGANYA