El diumenge 30 de setembre a les 19h podreu veure ‘Jean-François i el sentit de la vida’ al CMC en el marc del Cicle Gaudí

VISUAL_A3_JEAN_FRANCOIS_LA_BISBAL_PENEDES

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Sergi Portabella

Guió: Sergi Portabella

Música: Gerard Pastor

Estrena: Juliol de 2018

Durada: 90 min.

Gènere: Comèdia de Ficció – Llargmetratge

Versió: Original en català

Intèrprets:

Max Megías , Claudia Vega, Àgata Roca, Pau Durà, Theo Cholbi

Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys

 

SINOPSI

En Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof.

A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a Paris a trobar a Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una història l’estiu passat.

Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

 

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas els Geganters i Grallers de la Societat.

Per a més informació podeu anar a l’enllaç: https://www.ciclegaudi.cat/


FICHA TÉCNICA

 Dirección: Sergi Portabella

Guión: Sergi Portabella

Música: Gerard Pastor

Estreno: Juliol de 2018

Duración: 90 min.

Género: Comedia de Ficción – Largometraje

Versión: Original en català

Intérpretes:

Max Megías , Claudia Vega, Àgata Roca, Pau Durà, Theo Cholbi

Calificación: No recomendada para menores de 12 años

SINOPSIS

Francesc es un chico solitario de trece años que un día en la escuela descubre El mito de Sísif, de Albert Camus, y queda fascinado por las ideas del filósofo.

A partir de este momento se hace llamar Jean-François, se pone una chaqueta con el cuello subido y decide convertirse en existencialista. Su nuevo objetivo será ir a París a encontrar a Camus. Lluna, una adolescente que vive el presente, lo acompañará en su aventura con una única condición: hacer una parada en el camino para encontrarse con el chico francés con el que tuvo una historia el verano pasado.

Juntos emprenden un viaje para, con Camus o sin él, descubrir cuál es el sentido de la vida.

 

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso los Geganters i Grallers de la Societat.

Para más información podéis ir al enlace: https://www.ciclegaudi.cat/