S’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions d’activitats culturals per a l’exercici 2018

L’Ajuntament obre el termini per sol·licitar subvencions d’activitats culturals per a l’exercici 2018. El període per presentar sol·licituds va del 3 de setembre a l’1 d’octubre de 2018.

Les subvencions estan adreçades a totes les entitats, associacions sense ànim de lucre legalment constituïdes amb seu al municipi i que estiguin inscrites al Registre d’Entitats, que estiguin al corrent de pagament amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària, la Tresoreria General de la Seguretat Social, l’Agència Tributària Catalana, la Hisenda Municipal de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i d’altres Administracions Públiques. 

Trobareu les bases de la convocatòria a l’enllaç: BOPT – BASES SUBVENCIONS CULTURALS


CASTELLANO | El Ayuntamiento abre el plazo para solicitar subvenciones de actividades culturales para el ejercicio 2018. El periodo para presentar solicitudes va del 3 de septiembre al 1 de octubre del 2018.

Las subvenciones van dirigidas a todas las entidades, asociaciones sin ánimo de lucro legalmente constituidas con sede en el municipio y que estén inscritas en el Registro de Entidades, que estén al corriente de pago con la Agencia Estatal de Administración Tributaria, la Tesorería General de la Seguridad Social, la Agència Tributària Catalana, la Hacienda Municipal del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y  otras Administraciones Públicas.

Encontraréis las bases de la convocatorai en el enlace: BOPT – BASES SUBVENCIONS CULTURALS