El dia 1 de setembre la Bisbal acollirà la presentació d’un nou col·lectiu format per 4 entitats juvenils de la comarca

El Baix Penedès compta amb un nou projecte juvenil fruit de la unió de quatre entitats joves de la comarca: els Tafaners de Bellvei, Els Festucs de Sant Jaume, els Desmanegats de Les Peces i Els Esventats de la Bisbal. El projecte, que porta per nom “Som Festa”, tirarà endavant diversos actes adreçats a tots els públics i, en especial, als joves de la comarca, amb l’objectiu de compartir experiències amb altres joves i conèixer gent nova. Enguany el “Som Festa” es durà a terme a la Bisbal del Penedès i, en els pròxims anys, anirà passant per diversos municipis. Per a la primera edició d’aquesta iniciativa s’ha previst un vermut electrònic que tindrà lloc el dissabte 1 de setembre a la plaça de l’Església de la Bisbal i una festa jove que es durà a terme el dilluns 10 de setembre.

Podeu seguir el projecte ‘Som Festa’ a Facebook, en aquest enllaç: https://www.facebook.com/Som-Festa-321100428449877/ 

De moment us avancem la programació prevista per al dia 1 de setembre:

SOM FESTA CARTELL

CASTELLANO | El Baix Penedès cuenta con un nuevo proyecto juvenil fruto de la unión de cuatro entidades jóvenes de la comarca: els Tafaners de Bellvei, els Festucs de Sant Jaume, els Desmanegats de les Peces y Els Esventats de la Bisbal. El proyecto, que lleva el nombre de “Som Festa”, llevará a cabo varios actos dirigidos a todos los públicos y, en especial, a los jóvenes de la comarca, con el objetivo de compartir experiencias con otros jóvenes y conocer gente nueva. Este año el “Som Festa” se llevará a cabo en la Bisbal del Penedès y, en los próximos años, irá pasando por varios municipios. Para la primera edición de esta iniciativa se ha previsto un vermouth electrónico que tendrá lugar el sábado 1 de septiembre en la plaça de l’Ésglésia de la Bisbal y una fiesta joven que se llevará a cabo el lunes 10 de septiembre. Las actividades organizadas cuentan con el soporte del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y Jove Baix Penedès.

Podéis seguir el proyecto ‘Som Festa’ en Facebook, en el siguiente enlace: https://www.facebook.com/Som-Festa-321100428449877/

De momento os adelantamos la programación prevista para el día 1 de septiembre:

SOM FESTA CARTELL