Divendres a les 12h es farà un acte en record de les víctimes dels atemptats

Aquest divendres a les 12h, amb motiu del 1r aniversari dels fets del 17 d’agost de 2017, es faran 5 minuts de silenci per recordar i mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, així com el nostre compromís amb la pau.

L’acte, coordinat des de l’Associació Catalana de Municipis | ACM i la Federació de Municipis de Catalunya, tindrà lloc al davant de l’Ajuntament, on també es llegirà un manifest.

Este viernes a las 12h, con motivo del 1r aniversario de los hechos del 17 de agosto del 2017, se harán 5 minutos de silencio para recordar y mostrar nuestra solidaridad con las víctimas de los atentados de Barcelona i Cambrils, así como nuestro compromiso con la paz.

El acto, coordinado desde la Associació Catalana de Municipis | ACM y la Federació de Muncipis de Catalunya, tendrá lugar delante del Ayuntamiento, donde también se leerá un manifiesto.

Comments are closed.