L’Ajuntament de la Bisbal i Cellers Domenys han estat presents a la Firagost – Fira-Exposició del Camp Català

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va assistir el passat dimarts a la inauguració de la Firagost i de la 64ª edició de la Fira-Exposició del Camp Català. L’alcaldessa bisbalenca va ser convidada, juntament amb altres alcaldes i alcaldesses de la zona, a la inauguració oficial que tenia lloc dimarts 31 de juliol, a les 7 de la tarda, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Valls. L’acte va ser presidit pel Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró i l’alcalde de Valls, Albert Batet.

La Firagost, Fira-Exposició del Camp Català, és un aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la viticultura, l’horticultura i la jardineria, entre altres. A banda de les parades, la Fira ha inclòs activitats complementàries com ara exposicions o xerrades.

Després de la inauguració, l’alcaldessa de la Bisbal va visitar la Fira-Exposició del Camp Català, fent aturada a l’estand de Cellers Domenys.

D’esquerra a dreta: Lluís Urgell, president de Cellers Domenys; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; Joan Carles de la Monja, director Territorial d’Interior a Tarragona; Magí Pallarés, alcalde de Sant Jaume dels Domenys; Lluís Roig, gerent de Cellers Domenys.

Volem aprofitar aquestes línies per felicitar el president de Cellers Domenys, Lluís Urgell, ja que el passat dijous 26 de juliol va ser reelegit com a membre del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida ‘cava’.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, asistió el pasado martes a la inauguración de la Firagost y de la 64ª edición de la Fira-Exposició del Camp Català. La alcaldesa bisbalenca fue invitada, juntamente por otros alcaldes y alcaldesas de la zona, a la inauguración oficial que tenía lugar el martes 31 de julio, a las 7 de la tarde, en el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Valls. El acto fue presidido por el Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró y el alcalde de Valls, Albert Batet.

La Firagost, Fira-Exposició del Camp Català, es un escaparate divulgador de los productos de agricultura y para la agricultura, la viticultura, la horticultura y la jardinería, entre otros. Además de las paradas, la Fira ha incluido actividades complementarias como por ejemplo exposiciones o charlas.

Despúes de la inauguración, la alcaldesa de la Bisbal visitó la Fira-Exposició del Camp Català, haciendo parada en el estand de Cellers Domenys.

Firagost alcaldessa
D’esquerra a dreta: Lluís Urgell, president de Cellers Domenys; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; Joan Carles de la Monja, director Territorial d’Interior a Tarragona; Magí Pallarés, alcalde de Sant Jaume dels Domenys; Lluís Roig, gerent de Cellers Domenys.

Queremos aprovechar estas líneas para felicitar al presidente de Cellers Domenys, Lluís Urgell, ya que el pasado jueves 26 de julio fue reelegido como miembro del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida ‘cava’.