La matrícula de l’Escola de Música de la Bisbal s’obrirà del 23 al 31 de juliol

L’Escola de Música de la Bisbal obre el període de matriculació de l’alumnat del dilluns 23 de juliol al dimarts 31 de juliol de 2018.

Les classes començaran coincidint amb l’inici del curs escolar.

S’ofereixen classes de piano, guitarra i bateria, a banda de les classes de sensibilització, llenguatge musical, conjunt i roda d’instruments.

Les places disponibles són limitades.

Recordem que l’Escola de Música està oberta a tota la població, independentment de l’edat que tingui. Per a més informació sobre la matrícula cal adreçar-se a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès o a l’Escola, al telèfon 617184409 o al correu electrònic emmbisbalpenedes@gmail.com


CASTELLANO | La Escola de Música de la Bisbal abre el periodo de matriculación del alumnado del lunes 23 de julio al martes 31 de julio del 2018.

Las clases empezarán coincidiendo con el inicio del curso escolar.

Se ofrecen clases de piano, guitarra y batería, a parte de las clases de sensibilización, lenguaje musical, conjunto y rueda de instrumentos.

Las plazas disponibles son limitadas.

Recordamos que la Escola de Música está abierta a toda la población, independientemente de la edad que tenga. Para más información sobre la matrícula hay que dirigirse al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès o a la Escola, al teléfono 617184409 o al correo electrónico emmbisbalpenedes@gmail.com