Els treballs per a la creació del Parc d’esbarjo del Priorat de la Bisbal estan molt avançats

Les regidories de Medi Ambient i Territori continuen amb els treballs de la part del darrere del Local Social ‘Els Quatre Vents’ del Priorat de la Bisbal amb la finalitat de convertir la zona en un parc d’esbarjo, per fer activitat física o passejar. Aquests dies s’està treballant en la confecció dels camins i, quan es finalitzin aquests treballs, s’hi instal·laran barbacoes i aparells per fer esport, dues propostes que van fer els veïns de la zona que van participar en els Pressupostos Participatius.

 
CASTELLANO | Las concejalías de Medi Ambient y Territori continúan con los trabajos de la parte de detrás del Local Social ‘Els Quatre Vents’ del Priorat de la Bisbal con la finalidad de convertir la zona en un parque de recreo, para hacer actividad física o pasear. Estos días se está trabajando en la confección de los caminos y, cuando finalicen estos trabajos, se instalarán barbacoas y aparatos para hacer deporte, dos propuestas que hicieron los vecinos de la zona que participaron en los Presupuestos Participativos.