La Coral Sant Jordi oferirà el darrer concert de celebració del seu 70è aniversari a la Bisbal del Penedès

CORAL-SANT-JORDI-70-ANYS-1

El diumenge 22 de juliol la Coral Sant Jordi farà el darrer concert del cicle de tancament dels actes del seu 70è aniversari a la Bisbal del Penedès, després d’oferir el seu directe a les ciutats de Barcelona i Balaguer. El directe, començarà a les 18.30h i es durà a terme a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

El programa que interpretarà la Coral Sant Jordi, sota la direcció d’Oriol Castanyer, serà “Cançons d’ahir, cançons d’avui”, un programa que, coincidint amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, han decidit que sigui “un pont entre els pioners de la música coral del nostre país (tal com l’entenem avui en dia) i alguns representants de les últimes generacions de creadors, amb la poesia catalana com a eix vertebrador i nexe comú entre uns i altres”.

El concert a la Bisbal servirà per recaptar fons per al pagament de les portes de l’Església de Santa Maria, patrimoni històric del municipi. És per aquest motiu que també hi haurà ‘fila zero’, per a aquelles persones que no puguin venir però que vulguin col·laborar amb el pagament de les noves portes. Les entrades són numerades, tindran un cost de 8€ i estaran a la venda el dimecres 18 de juliol, d’10:30h a 12:30h al local de l’Associació de Dones La Roca Foradada i diumenge 22 de juliol, de 12 a 13:30h i de 17:30h a l’inici del concert a La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

La Coral Sant Jordi va néixer l’any 1947 d’un grup d’amics que van ser animats per Oriol Martorell, que des de l’inici va assumir la direcció i va encapçalar la formació. La coral ha fet més de 1.800 concerts interpretats en diversos països europeus i ha col·laborat amb directors i compositors del prestigi de Sergiu Celibidache, Eduard Toldrà, Duke Ellington, Antoni Ros Marbà, Sergiu Comissiona, Edmon Colomer, Laszlo Heltay, Laurence Foster i Lluís Llach, entre d’altres. Avui en dia la Coral Sant Jordi continua “fidel a la seva orientació inicial de transmetre el patrimoni de la música coral amb el màxim rigor tècnic i artístic a un públic el més ampli possible”.

Descarrega’t el dossier del directe del 70è aniversari: DOSSIER CORAL SANT JORDI 70 ANYS


CASTELLANO | El domingo 22 de julio la Coral Sant Jordi hará el último concierto del ciclo de cierre de sus actos del 70º aniversario en la Bisbal del Penedès, despúes de ofrecer su directo en las ciudades de Barcelona y Balaguer. El directo, empezará a las 18.30h y tendrá lugar en la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

El programa que interpretará la Coral Sant Jordi, bajo la dirección de Oriol Castanyer, será “Cançons d’hair, cançons d’avui”, un programa que, coincidiendo con el Año Europeo del Patrimonio Cultural, han decidido que sea “un puente entre los pioneros de la música coral en nuestro país (tal como la entendemos hoy en día) y algunos representantes de las últimas generaciones de creadores, con la poesía catalana como eje vertebrador y nexo común entre unos y otros”.

El concierto de la Bisbal servirá para recaudar fondos para el pago de las puertas de la Església de Santa Maria, patrimonio histórico del municipio. Es por este motivo que también habrá “fila cero”, para aquellas personas que no puedan venir pero que quieran colaborar con el pago de las nuevas puertas. Las entradas son numeradas, tendrán un coste de 8€ y estarán a la venta el miércoles 18 de julio, de 10:30h a 12:30h en el local de la Associació de Dones La Roca Foradada y el domingo 22 de julio, de 12 a 13:30h y de 17h al inicio del concierto en la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

La Coral Sant Jordi nació en el año 1947 de un grupo de amigos a los que animó Oriol Martorell, que desde el inicio asumió la dirección y se puso al frente de la formación. La coral ha hecho más de 1.800 conciertos interpretados en varios países europeos y ha colaborado con directores y compositores del prestigio de Sergiu Celibidache, Eduard Toldrà, Duke Ellington, Antoni Ros Marbà, Sergiu Comissiona, Edmon Colomer, Laszlo Heltay, Laurence Foster y Lluís Llach, entre otros. Hoy en día la Coral Sant Jordi continua “fiel a su orientación inicial de transmitir el patrimonio de la música coral con el máximo rigor técnico y artístico a un público lo más amplio posible”.

Descárgate el dossier del directo del 70º aniversario : DOSSIER CORAL SANT JORDI 70 ANYS