L’Ajuntament de la Bisbal fa costat a Cellers Domenys en la celebració del seu centenari

El passat dissabte 9 de juny es va celebrar un acte institucional, amb motiu del centenari de Cellers Domenys, sota el títol “Junts som grans” al Centre de convencions de Port Aventura. L’acte va comptar amb la participació de 500 persones dels municipis que formen part de la cooperativa: Sant Jaume dels Domenys, la Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, Rodonyà, Rocafort de Queralt, Blancafort i Pira. En concret, de la Bisbal, hi van assistir una cinquantena de persones, entre elles l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré.

Després de diversos parlaments i de la participació d’algunes personalitats i autoritats del món del vi i del periodisme, es van entregar uns reconeixements als socis més joves de Cellers Domenys, entre els quals hi havia el bisbalenc Josep Rustullet i Mañé.

PagesosJovesA la foto Josep Rustullet, Agnès Ferré (alcaldessa de la Bisbal) i Jordi Ventosa, un soci dels Cellers que també està entre els més joves

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès felicita Cellers Domenys per aquests 100 anys de vida 


CASTELLANO | El pasado sábado 9 de junio se celebró un acto institucional, con  motivo del centenario de Cellers Domenys, con el título de “Junts som grans” en el Centro de convenciones de Port Aventura. El acto contó con la participación de 500 personas de los municipios que forman parte de la cooperativa: Sant Jaume dels Domenys, la Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, Rodonyà, Rocafort de Queralt, Blancafort y Pira. En concreto, de la Bisbal, asistieron unas cincuenta personas, entre ellas la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Después de varios parlamentos y de la participación de algunas personalidades y autoridades del mundo del vino y del periodismo, se entregaron unos reconocimientos para los socios más jóvenes de Cellers Domenys, entre los cuales estaba el bisbalenc Josep Rustullet.

PagesosJovesEn la foto Josep Rustullet, Agnès Ferré (alcaldesa de la Bisbal) y Jordi Ventosa, un socio dels Cellers que también está entre los más jóvenes

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès felicita a Cellers Domenys por estos 100 años de vida