La Regidoria de Cultura ha fet una donació de 16 llibres a l’Institut Coster de la Torre

cof

La Regidoria de Cultura ha entregat un lot de 16 llibres seleccionats per la Biblioteca Pública de la Bisbal a l’Institut Coster de la Torre. Es tracta d’una col·lecció amb tots els volums editats per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès en els últims 20 anys que conté obres relacionades amb la història, els costums, les tradicions, el paisatge i l’entorn del municipi. La voluntat de la Regidoria de Cultura és potenciar la col·laboració amb l’Institut i facilitar l’accés i el coneixement de la bibliografia local als escolars amb la finalitat que, tant els alumnes com el professorat, puguin trobar llibres que recullin la història, la cultura i la idiosincràsia del municipi a la Biblioteca del centre.


CASTELLANO | La Regidoria de Cultura ha entregado un lote de 16 libros seleccionados por la Biblioteca Pública de la Bisbal al Instituto Coster de la Torre. Se trata de una colección con todos los volúmenes editados por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès en los últimos 20 años que contiene obras relacionadas con la historia, las costumbres, las tradiciones, el paisaje y el entorno del municipio. La voluntad de la Regidoria de Cultura es potenciar la colaboración con el instituto y facilitar el acceso y el conocimiento de la bibliografía local a los escolares con la finalidad que, tanto los alumnos como el profesorado, puedan encontrar libros que recojan la historia, la cultura y la idiosincrasia del municipio en la Biblioteca del centro.