El dimecres 23 de maig es farà entrega del ‘Xec Nadó’ a les famílies beneficiàries

cap_subv_xecnado-2018

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dijous els beneficiaris del Xec Nadó. És el tercer any que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès tira endavant aquesta iniciativa que consisteix a entregar un talonari amb 10 vals per un import de 10€ cadascun per bescanviar als comerços del municipi per productes o serveis a les famílies que hagin tingut o adoptat un nen o nena durant l’any 2017.

Enguany han estat 9 les famílies empadronades al municipi que s’han beneficiat d’aquesta convocatòria. Es tracta de les famílies de 10 nouvinguts: Claudia, Enzo, Sara, Carla, Chloé, Maria Nicole, Sofia, Manel, Noa i Aleix.

El Xec Nadó és una campanya de suport a les famílies però també de dinamització del comerç local, ja que aquestes subvencions ajuden les famílies però també beneficien les botigues bisbalenques que s’han adherit a la campanya. Els vals d’enguany es podran bescanviar a: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-Tras i Agro-Verd.

El lliurament del Xec Nadó de 100€ serà el dimecres 23 de maig a les 18h a l’auditori del CMC.

CASTELLANO | La Junta de Gobierno Local ha aprobado este jueves los beneficiarios del ‘Xec Nadó’. Es el tercer año que el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès lleva a cabo esta iniciativa que consiste en entregar un talonario con 10 vales por un importe de 10€ cada uno para canjear en los comercios del municipio por productos o servicios a las familias que hayan tenido o adoptado un niño o una niña durante el año 2017.

Este año han sido 9 las familias empadronadas en el municipio que se han beneficiado de esta convocatoria. Se trata de familias de 10 recién nacidos: Claudia, Enzo, Sara, Carla, Chloé, Maria Nicole, Sofia, manel, Noa i Aleix.

El ‘Xec Nadó’ es una campaña de soporte a las familias pero también de dinamización del comercio loca, ya que estas subvenciones ayudan a las familias pero también benefician a las tiendas de la Bisbal que se han adherido a la campaña. Los vales de este año se podrán canjear en: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-Tras y Agro-Verd.

La entrega del ‘Xec nadó’ de 100€ será el miércoles 23 de mayo a las 18h en el auditorio del CMC.