El 26 de maig podreu veure la pel·lícula ‘Pau, la força d’un silenci’ a l’Auditori Salbà del CMC

cartell_gaudi_26_maig

CATALÀ | El dissabte 26 de maig a les 19h, podeu veure “Pau, la força d’un silenci”, dirigida per Manuel Huerga, a l’Auditori Salbà del CMC.

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Manuel Huerga

 Guió: Jordi Vallejo i Maria Jaén

 Música: Xavi Capellas

 Estrena: Juny de 2017

 Durada: 97 min.

 Gènere: Biopic

 Versió: Original en català

 Intèrprets:

Joan Pera, Nao Albet, Carme Sansa, Marc Cartes, Albert Pérez, Joan Carreras, Josean Bengoetxea, David Bagès, Manel Dueso.

SINOPSI

A mitjans dels anys 40, Pau Casals, considerat el millor intèrpret del moment i exiliat a Prada de Conflent, ha decidit no tocar més en públic fins que la dictadura de Franco no caigui.
Pierre, un jove francés a qui el mestre fa classes, intentarà convence’l que faci un concert extraordinari que es pot convertir en homenatge a la llibertat.

Tràiler:

El preu general de l’entrada serà de 4,5€ i un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas l’Associació de la Gent Gran.

Per a més informació podeu anar a l’enllaç: http://www.ciclegaudi.cat/cartellera/pau-la-forca-dun-silenci/

 

CASTELLANO | El sábado 26 de mayo a las 19h podréis ver “Pau, la força d’un silenci”, dirigda por Manuel Huerga, en el Auditorio Salbà del CMC.

FICHA TÉCNICA

 Dirección: Manuel Huerga

 Guión: Jordi Vallejo i Maria Jaén

 Música: Xavi Capellas

 Estreno: Juny de 2017

 Duración: 97 min.

 Género: Biopic

 Versión: Original en català

 Intérpretes:

Joan Pera, Nao Albet, Carme Sansa, Marc Cartes, Albert Pérez, Joan Carreras, Josean Bengoetxea, David Bagès, Manel Dueso.

SINOPSIS

A mediados de los años 40, Pau Casals, considerado el mejor intérprete del momento y exiliado en Prada de Conflent, decide no tocar más en público hasta que caiga la dictadura de Franco.

Pierre, un joven francés a quien el maestro le hace clase, intentará convencerlo de que haga un concierto extraordinario que se podría convertir en un homenaje a la libertad.

Trailer:

El precio general de la entrada será de 4,5€ y un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

La recaudación se destinará a la entidad del pueblo que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso el beneficio será para la Associació de la Gent Gran

Para más información podéis ir al enlace: http://www.ciclegaudi.cat/cartellera/pau-la-forca-dun-silenci/