El 29 d’abril celebrarem el Dia Internacional de la Dansa

poster-dia-del-ball-2018-a

CATALÀ | La Bisbal del Penedès celebrarà el Dia Internacional de la Dansa el diumenge 29 d’abril. A partir de les 17h hi haurà diverses exhibicions de ball que inclouran la participació de grups de dansa oriental, sevillanes o zumba, entre altres. A més, es comptarà amb el Ball de Gitanes de la Bisbal que també oferirà una actuació i es farà una flashmob.

L’acte s’organitza des de la Regidoria de Cultura i ‘Mi ser, espai pel benestar natural’ i també comptarà amb la participació dels i les alumnes de dansa de l’Escola Ull de Vent de la Bisbal i de l’escola Teresa Godes de la Joncosa del Montmell.

Segons Milena Cañas, de ‘Mi ser, espai pel benestar natural’ “es tracta de reunir els diferents balls que es fan a la Bisbal i poder així compartir una estona i que, qui ho vulgui, hi pugui participar o es pugui afegir el mateix dia de la celebració”.

És la primera vegada que se celebra aquest esdeveniment a la Bisbal. La Regidora de Cultura, Judit Vidal, s’ha mostrat molt satisfeta pel fet que “els grups que habitualment practiquen diferents disciplines de dansa puguin mostrar-les al públic. És una manera de donar a conèixer les entitats i els col·lectius que ofereixen activitats d’aquest tipus de forma lúdica i participativa”.

La celebració tindrà lloc a la plaça de l’Església i es preveu que tingui una durada aproximada de dues hores.

Us recordem que el mateix diumenge a les 19h podreu gaudir de la pel·lícula ‘La librería’ d’Isabel Coixet a l’Auditori Salbà del CMC.


CASTELLANO | La Bisbal del Penedès celebrará el Día Internacional de la Danza el domingo 29 de abril. A partir de las 17h habrá varias exhibiciones que incluirán la participación de grupos de danza oriental, sevillanas o zumba, entre otros. Además, se contará con el Ball de Gitanes de la Bisbal que también ofrecerá una actuación y se hará una flashmob.

El acto se organiza desde la Concejalía de Cultura y ‘Mi ser, espai pel benestar natural’ y también contará con la participación de los y las alumnas de danza de la Escola Ull de Vent de la Bisbal i de l’Escola Teresa Godes de la Joncosa del Montmell.

Según Milena Cañas, de ‘Mi ser, espai pel benestar natural’ “se trata de reunir los diferentes bailes que se hacen en la Bisbal y poder así compartir un rato y que, quien quiera, pueda participar o se pueda incorporar el mismo día de la celebración”.

Es la primera vez que se celebra este evento en la Bisbal. La Concejala de Cultura, Judit Vidal, se ha mostrado muy satisfecha por el hecho que “los grupos que habitualmente practican diferentes disciplinas de baile pueden  mostrarlas al público. Es una manera de dar a conocer a las entidades y a los colectivos que ofrecen actividades de este tipo de forma lúdica y participativa”.

La celebración tendrá lugar en la plaza de l’Església y se prevé que tenga una duración aproximada de dos horas.

Os recordamos que el mismo domingo a las 19h podréis disfrutar de la película ‘La librería’ de Isabel Coixet en el Auditori Salbà del CMC.