El diumenge 1 d’abril a les 22h es representarà ‘Una estranya parella’ a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca

 

CATALÀ | El diumenge 1 d’abril a les 22h es representarà ‘Una estranya parella’ a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca. L’obra serà interpretada per Otger Guasch, Pau Miró, Ramon Rovira, Arlette Poch, Joanet Banach, Rat Cabré, Josep Pallarès, Nona Català, Marc Ferré i Vinyet Poch i compta amb la participació d’Esther Vives, Àngels Carnicero, Jordi Ferran, Jordi Ferran M., Joanjo Vidal, Rafel Vidal, M. Montserrat Cañellas, Roser Ferré, Yolanda Poch, Neus Montero, Sílvia Ferré i la Junta de la Societat.

CASTELLANO | El domingo 1 de abril a las 22h se representará ‘Una estranya parella’ en la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca. La obra será interpretada por Otger Guasch, Pau Miró, Ramon Rovira, Arlette Poch, Joanet Banach, Rat Cabré, Josep Pallarès, Nona Català Marc Ferré y Vinyet Poch y cuenta con la participación de Esther Vives, Àngels Carnicero, Jordi Ferran, Jordi Ferran M., Joanjo Vidal, Rafel Vidal, M. Montserrat Cañellas, Roser Ferré, Yolanda Poch, Neus Montero, Sílvia Ferré y la Junta de la Societat.

poster_extrana_pareja_socidust