La Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya ha visitat aquest dijous l’Ajuntament i els polígons industrials de la Bisbal

INDUSTRIA BISBAL REUNIÓ 2 ALCALDES

CATALÀ | L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha rebut, aquest dijous, la visita de la Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón acompanyada per la directora dels Serveis Territorials EMC a Tarragona, Carme Mansilla; la delegada d’ACCIÓ a Tarragona, Mònica Boquera; i el cap de servei d’empresa ST Tarragona, Simeó Farràs.

Després de la rebuda per part de l’equip de govern al despatx d’alcaldia, la Sala de Plens ha acollit una reunió amb els alcaldes de la comarca que ha servit per abordar qüestions relacionades amb  la indústria centrades, sobretot, en tres grans pilars: la formació de professionals per treballar en la indústria, la fibra òptica i la tecnologia i la potència elèctrica de les zones industrials. La trobada ha comptat amb els alcaldes i les alcaldesses (i en algun cas els regidors delegats per alcaldia) de Banyeres del Penedès, Sant Jaume dels Domenys, El Montmell, l’Arboç, Cunit, Bellvei, El Vendrell i Santa Oliva i ha servit per posar en comú les necessitats del territori quant a indústria.

Quan ha finalitzat la reunió amb els alcaldes, la Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i els seus acompanyants han visitat les empreses bisbalenques Neutral Bugaderia Industrial i GCR Group juntament amb l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i la primera tinent d’alcalde, Maguy Antolín.

En acabar, la Directora General d’Indústria i els seus acompanyants han dinat amb l’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal i representants de les empreses diverses empreses dels polígons industrials de la Bisbal: GCR Group, Neutral Bugaderia, ID-Logístics, El Corte Inglés, Idiada i Industrias Jijonencas.

INDUSTRIA BISBAL REUNIÓ 1

CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha recibido, este jueves, la visita de la Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacon, acompañada por la directora de Servicios Territoriales EMC en Tarragona, Carme Mansilla, la delegada de ACCIÓ en Tarragona, Mònica Boquera; y el jefe de servicio de empresa ST Tarragona, Simeó Farràs.

Después de la recepción del equipo de gobierno en el despacho de alcadía, la Sala de Plenos ha acogido una reunión con los alcaldes de la comarca que ha servido para abordar cuestiones relacionadas con la industria centradas, sobretodo, en tres grandes pilares: la formación de profesionales para trabajar en la industria, la fibra óptica y la tecnología y la potencia eléctrica de las zonas industriales. El encuentro ha contado con los alcaldes y alcaldesas ( y en algún caso los concejales delegados por alcaldía) de Banyeres del Penedès, Sant Jaume dels Domenys, El Montmell, l’Arboç, Cunit, Bellvei, El Vendrell y Santa Oliva y ha servido para poner en común las necesidades del territorio en cuanto a industria.

Cuando ha finalizado la reunión con los alcaldes, la Directora General de Industria de la Generalitat de Catalunya y sus acompañantes han visitado las empresas de la Bisbal Neutral Bugaderia Industrial y GCR Group junto con la alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, y la primera teniente de alcalde, Maguy Antolín.

En finalizar, la Directora General de Industria y sus acompañantes han comido junto con el equipo de gobierno del Ayuntamiento de la Bisbal y representantes de varias empresas de los polígonos industriales de la Bisbal: GCR Group, Neutral Bugaderia, ID-Logístics, El Corte Inglés, Idiada e Industrias Jijonencas.

INDUSTRIA BISBAL REUNIÓ 3 NEUTRAL