El dia 21 de març celebrarem el Dia Mundial de la Poesia

POSTER_DIA_POESIA_2018

 

CATALÀ |El dia 21 de març a les 19.45h celebrarem el Dia Mundial de la Poesia. Enguany el poema proposat és “La poesia” de Marc Granell i es recitarà en diversos idiomes.

L’acte comptarà amb la participació dels membres del Club de Lectura Fàcil de la Bisbal però està obert a la participació de tothom qui ho vulgui i no cal inscripció prèvia.

Us animem a recitar el poema en la vostra llengua en aquest acte que fa dos anys que s’organitza des de la Regidoria de Cultura i el Consorci Per a la Normalització Lingüística.

Trobareu més informació sobre l’autor i podreu llegir el poema en diverses llengües en aquest document: Fullet DMP 2018

 

CASTELLANO | El día 21 de marzo a las 19.45h celebraremos el Día Mundial de la Poesía. Este año el poema que se propone es “La poesia” de Marc Granell y ser recitará en varios idiomas.

El acto contará con la participación de los miembros del Club de Lectura Fàcil de la Bisbal pero está abierto a la participación de todo aquel al que le apetezca y no es necesaria la inscripción previa.

Os animamos a recitar la poesía en vuestra lengua en este acto que hace dos años que se organiza desde la Regidoria de Cultura y el Consorci Per a la Normalització Lingüística.

Encontraréis más información sobre el autor y podréis leer el poema en varias lenguas en este documento: Fullet DMP 2018