La Biblioteca Pública participa en la campanya de recollida de material escolar per als nens saharauís

dibuixa un somriure

La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès recull material escolar en el marc de la campanya “Dibuixa un somriure!” fins al dia 1 de març. Aquest material serà entregat a nens saharauís a finals del proper  mes de març, quan un col·lectiu d’estudiants d’infermeria i educació infantil de la URV viatjaran als campaments de refugiats de Dajla. Una vegada allà, a més d’entregar el material, treballaran conjuntament amb professionals de les llars d’infants, les escoles i l’hospital del campament.

El material que es recull des de la Biblioteca Pública de la Bisbal és el següent:

– Llapis
– Gomes
– Bolígrafs esborrables
– Maquinetes
– Colors de fusta
– Guixos
– Fulls DIN-A4

El divendres 2 de març es durà a terme una recollida de material arreu de la comarca per part de Baix Penedès amb el Sàhara.