Els alumnes de primària de diverses escoles del Baix Penedès realitzen visites a La Bisbal durant aquest mes de novembre

escoles visites safarejos

El Centre de Recursos Pedagògics del Vendrell tira endavant diverses sortides escolars amb la finalitat que l’alumnat conegui els municipis de la comarca. Així, sota el títol d’Itineraris pel Baix Penedès, els alumnes poden visitar i conèixer el seu entorn immediat a través de diversos itineraris i un dossier d’observació que permet donar suport a la sortida i que complementa les seves observacions amb un treball de camp que l’ajuda a fixar el que va aprenent.

En el cas de La Bisbal, els alumnes de 4rt i 5è de primària de l’Escola Ull de Vent visiten altres pobles de la comarca i, els dels altres pobles, visiten la Cooperativa de La Bisbal i el seu molí d’oli, van a veure el CMC, on se’ls projecta un vídeo sobre l’orgue de La Bisbal, visiten els safaretjos i els horts amb els seus pous i també s’aturen per veure i saber més coses sobre la Riera de La Bisbal. Durant aquest mes de novembre han visitat la Bisbal alumnes de l’Escola La Muntanyeta de Bellvei, de les escoles Marta Mata, Àngel Guimerà i Sagrat Cor del Vendrell i, properament, ens visitaran els nens i nenes de les escoles Pla de Mar i Els Secallets, de Coma-Ruga.