El diumenge 26 de novembre es projectarà ‘Brava’ a La Bisbal del Penedès en el marc del Cicle Gaudí

visual_A3_BRAVA_LA_BISBAL_PENEDES

 

El proper diumenge 26 de novembre a les 19h podreu gaudir de la pel·lícula ‘Brava’ a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura de La Bisbal del Penedès en el marc del Cicle Gaudí de cinema català. El preu de l’entrada serà de 4.50€ per al públic general i 3.00€ per aquells que presenteu el carnet de la Biblioteca Pública de La Bisbal a l’entrada. La gestió de la taquilla anirà a càrrec de l’Associació de la Gent Gran, que rebrà l’import íntegre de la recaptació. Podreu trobar la venda d’entrades 30 minuts abans de la projecció al mateix CMC.

A més, en aquesta ocasió comptarem amb la presència del productor de Brava, Oriol Marcos, que presentarà la pel·lícula i conduirà el debat, i amb un Mosso d’Esquadra, que farà una microxerrada sobre violència de gènere, ja que la pel·lícula versa sobre aquesta temàtica.

news_bisbal_p_brava

 

Algunes crítiques de la pel·lícula n’han dit:

“(…)un drama empapado de la violencia o, al menos, de la amenaza de violencia constante contra el cuerpo de las mujeres; un aspecto presente en todo el metraje de la película (…) una Marull inquietante, como pocas veces antes (…)”

Paula Arantzazu Ruiz – Cinemanía

“Además de intentar reflejar las secuelas que una agresión sexual puede tener para una mujer, Brava también reflexiona sobre el papel del hombre en todo este relato. (…) Lejos de la burda generalización, la directora traza unos perfiles creíbles, en los que incluso aquellos personajes con mayor sensibilidad (como Pierre) apenas pueden acercarse al plano emocional que rodea a Janine.”

Alvaro Casanova – Cine Maldito

“El film, dirigido por Roser Aguilar y protagonizado por Laia Marull, explora emociones a través de una historia sencilla pero que consigue transmitir mucho.”

Jorge Caracuel – Vavel

“Brava no habla de la crisis, sino de las crisis. De las crisis internas, de los procesos de cambio que pueden llevar a alguien, a cualquiera, a hacer algo que jamás hubiese hecho en estado de serenidad racional. “

Jordi Costa – El País

“Un retrato de la desesperación, la falta de rumbo y el temor a no volver a ser aquello que ya tenías asumido como definitivo.”

Pere Vall – Fotogramas

 

Escolteu la falca radiofònica: https://soundcloud.com/user-240484202/diumenge-26-de-novembre-es-projectara-brava-a-la-bisbal-del-penedes 

FITXA TÈCNICA DE LA PEL·LÍCULA

Direcció: Roser Aguilar

Guió: Roser Aguilar i Alejandro Hernández

Música: Vincent Barrière

Estrena: Juny de 2017

Durada: 92 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en català

Intèrprets:

Laia Marull, Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba, Francesc Orella, Mikel Iglesias

 

SINOPSI

La vida de la Janine sembla anar molt bé fins que pateix un assalt al metro i tot s’enfonsa.

Tractant de fugir del seu turment interior, escapa al poble on ara viu el seu pare, oculta a tots les seves ferides i intenta relaxar-se. Però allà, lluny de trobar la pau, coneixerà el seu costat més fosc.