Aquest divendres s’inaugura l’exposició ‘Vinyes i paisatges d’arreu del món’ de Mohamed Mohamed-Salem

CARTELL_EXPO_fotos_vinya_2017

Aquest divendres a les 19h el CMC inaugura l’exposició “Vinyes i paisatges d’arreu del món”, una mostra de pintures sobre la vinya de l’entorn del Baix Penedès i imatges de diferents indrets el món. La mostra marida els colors de la natura, com ara els marrons i els verds, amb diversos materials, textures i objectes, com poden ser fulles de cep, taps d’ampolla de vi o copes. La mostra romandrà oberta fins al 23 de novembre.

L’autor de les pintures és Mohamed Mohamed-Salem, un jove sahrauí procedent dels Campaments de Refugiats de Tinduf (Algèria) que va començar a dibuixar i pintar amb 15 anys. El primer treball artístic que va crear el Mohamed, el va fer dins d’una haima als campaments de refugiats i, allà, va ser on se’n va adonar que li agradava la pintura i l’escultura. Més endavant va rebre classes per part d’un familiar que tenia coneixements de dibuix i, posteriorment, quan va instal·lar-se a Catalunya amb una família d’acollida, va rebre el suport necessari per seguir pintant i dibuixant i seguir rebent classes de pintura i dibuix a Llorenç del Penedès, El Vendrell i Vilafranca del Penedès.