La Regidoria de la Gent Gran tira endavant un ampli programa d’activitats amb la finalitat d’enfortir la salut física i emocional dels majors de 65 anys

La Regidoria de la Gent Gran tira endavant, un any més, diverses activitats que tenen la finalitat d’enfortir la salut física i emocional dels majors de 65 anys.

Durant tot el mes de setembre s’oferiran les següents activitats de forma gratuïta:

-Dilluns:  de 10.45h a 11.45h gimnàstica al parc de Salut

-Dimarts: de 17.15h a 19.15h sessió de benestar emocional.

Des de la Regidoria s’ha considerat oportú oferir les activitats de forma gratuïta durant un mes perquè així les persones interessades puguin comprovar si els agraden les activitats. Així, durant tot el mes de setembre estaran obertes les inscripcions, que funcionaran per trimestres. El primer serà d’Octubre a Desembre.

El preu de les inscripcions  és de 15 euros per cadascuna de les activitats, és a dir que, si algú vol fer les dues activitats, les del dilluns i les del dimarts, haurà de pagar 30 euros.

Val a dir que, a partir de l’octubre, els horaris quedaran de la següent manera:

-Dilluns: de 10.45h a 12.15h gimnàstica

-Dimarts: de 17.15h a 19.15h sessió de benestar emocional

Els horaris i els grups es renovaran cada trimestre en funció dels inscrits. El mínim d’inscrits per a fer l’activitat serà de 8. Al final del primer trimestre s’oferirà una sessió gratuïta de risoteràpia a tots els inscrits. L’activitat física es farà, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, a l’aire lliure.