La Regidoria d’Educació ha fet entrega de joguines didàctiques i material escolar nou a la Llar d’Infants Municipal

CATALÀ

La Regidoria d’Educació ha fet entrega aquesta setmana d’un nou lot de joguines didàctiques a la Llar d’Infants Municipal perquè el proper curs els nens i les nenes puguin gaudir jugant de forma lúdica i variada. A més, s’ha dotat l’equipament municipal d’un gran assortit de material escolar que ha estat seleccionat per les mestres d’acord amb les seves necessitats docents.

El curs  2016-2017 de la Llar d’Infants Municipal finalitzarà el dia 26 de juliol amb una festa de fi de curs que servirà per posar el punt i final al curs i per entregar un diploma als nens i nenes de P2 que s’acomiaden de les seves primeres mestres i que, el curs vinent, passaran a formar part de l’alumnat de l’Escola Ull de Vent.

La Regidora d’Educació, Maguy Antolín, ha destacat que “aquest acte serà molt emotiu però també serà divertit, ja que es comptarà amb una animació infantil a càrrec de la Pallassa Tona”.

NOU PROJECTE 

La Regidoria d’Educació ha decidit contemplar un nou projecte per a la Llar d’Infants Municipal que consistiria en construir una gran coberta al pati perquè els alumnes puguin jugar a l’exterior independentment de la situació meteorològica. La Regidora d’Educació, Maguy Antolín, ha explicat que la intenció és que es pugui instal·lar durant el curs vinent.

CASTELLANO

La Regidoria de Educación ha hecho entrega esta semana de un nuevo lote de juguetes didácticos para la Guardería Municipal para que los niños y las niñas puedan disfrutar jugando de una forma lúdica y variada. Además, se ha dotado el equipamiento municipal de un gran surtido de material escolar que ha sido seleccionado por las maestras de acuerdo con sus necesidades docentes.

El curso 2016-2017 de la Guardería Municipal finalizará el 26 de julio con una fiesta de fin de curso que servirá para poner fin al curso actual y entregar un diploma a los niños y niñas que se despiden de sus primeres maestras y que, el curso que viene, pasaran a formar parte del alumnado de la Escola Ull de Vent.

La Regidora de Educació, Maguy Antolín, ha destacado que “este será un acto muy emotivo pero también será divertido, ya que se contará con una animación infantil que irá a cargo de la Payasa Tona”.

NUEVO PROYECTO

La Regidoria de Educación ha decidido contemplar un nuevo proyecto para la Guardería Municipal que consistiría en constuir una gran cubierta en el patio para que los alumnos puedan jugar en el exterior independientemente de la situación meteorológica. La Regidora de Educación, Maguy Antolín, ha explicado que la intención es que se pueda instalar durante el curso que viene.