La Regidoria de Benestar Social informa que la Treballadora Social visitarà un dia més a la setmana a La Bisbal a partir del 17 de juliol

La Regidoria de Benestar Social informa que, a partir del 17 de juliol de 2017,  la Treballadora Social visitarà un matí més a la setmana a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès.

El Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès ha aprovat un annex al Conveni de Cooperació interadministrativa 2016-2019 entre el Consell Comarcal i els diversos ajuntaments de la comarca als que presta servei amb la finalitat de millorar el servei i la qualitat. La Regidora de Benestar Social, Maguy Antolín, considera que d’aquesta manera es millorarà el servei que s’ofereix als bisbalencs i les bisbalenques i, en especial, l’atenció a les persones més vulnerables de la vila. Maguy, a més, ha expressat la seva intenció de renovar el conveni amb les mateixes condicions l’any vinent.

Fins ara la Treballadora Social del municipi oferia atenció bàsica els dimarts i atenció continuada i de menors els dimecres. A partir del 17 de juliol també oferirà atenció bàsica els dilluns.