L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha entregat 19 Xecs Nadó a famílies que van tenir o adoptar fills durant el 2016

El Consistori ha convocat per segon any consecutiu aquesta campanya que consisteix a entregar un talonari amb 10 vals per import de 10€ cadascun per bescanviar als comerços del municipi per productes o serveis.

Enguany han estat 19 les famílies empadronades al municipi que s’han beneficiat d’aquesta convocatòria. Es tracta de les famílies dels nouvinguts Axel, Dulce, Alguer, Daphne, Edurne, Sara, Paula, Ian, Mia, Roi, Raúl, Mario, Oliu, Aidam, Héctor, Eidan, Fèlix, Inés i Martina.

El Xec Nadó és un instrument de dinamització del comerç local i de suport a les famílies, ja que aquestes subvencions ajuden a les famílies però alhora beneficien les botigues bisbalenques que s’han adherit a la campanya. Enguany s’hi han adherit: Cal Pere Busquet, Tot Detall, Radio Mendoza, Vent de Dalt, Farmàcia Dalmau, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume-Suma autoservei, Tris-tras, La polleria Ma Carme Vidal i Agro-verd.