Diumenge 28 de maig “Un monstre em ve a veure” es projectarà a La Bisbal del Penedès

 

La segona pel·lícula del Cicle Gaudí a La Bisbal del Penedès es projectarà el diumenge 28 de maig a les 19h i és “Un monstre em ve a veure” de J. A. Bayona, premiada amb 8 Premis Gaudí, 9 Premis Goya, 1 Premi Feroz i nominada en dues categories dels Critics Choice Awards.

Sinopsi

Conor O’Malley (Lewis MacDougall) és un noi de 13 anys que, a causa de l’assetjament escolar que pateix a l’escola, a més de la greu malaltia que pateix la seva mare, ha desenvolupat un món de fantasia al voltant de fades, follets i altres criatures meravelloses, que li permet escapar de la seva rutina i superar les seves pors.
A través de la finestra de la seva habitació, el protagonista pot albirar un arbre que s’ha mantingut en peu des de fa milers d’anys. Uns minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar el dur i inacabable tractament. No, aquest monstre és una mica diferent, i vol el més perillós de tot: la veritat. Podrà aquest increïble arbre que ha cobrat vida en la seva imaginació ajudar-lo a superar els seus problemes?

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=AxQ0KBBiryM&t=1s

Falca radiofònica: https://soundcloud.com/user-240484202/el-28-de-maig-un-monstre-em-ve-a-veure-es-projectara-a-la-bisbal-del-penedes

El mateix Juan Antonio Bayona ens convida a assistir a les sessions del Cicle Gaudí a veure la seva pel·lícula: https://www.youtube.com/watch?v=GNg3iDZs6hE

Fitxa tècnica

Direcció: J.A. Bayona
Guió: Patrick Ness
Música: Fernando Velázquez
Estrena: 7 d’octubre de 2016
Durada: 100 min.
Gènere: Drama fantàstic

Intèrprets:

Lewis MacDougall
Sigourney Weaver
Felicity Jones
Liam Neeson
Toby Kebbell
Geraldin Chaplin
James Melville
Garry Marriott
Joe Curtis
Kai Arnthal
Max Gabbay

L’entrada al cinema té un preu de 4,5€ per al públic general i 3€ per als usuaris de la Biblioteca Municipal de La Bisbal (presentant el carnet). Les entrades són limitades. Els beneficis recaptats aniran a parar a entitats bisbalenques. L’Ajuntament va fer arribar una carta a les entitats del municipi amb la finalitat que les entitats que volguessin es poguessin encarregar de la taquilla i vendre les entrades a canvi de quedar-se amb la recaptació. En aquesta primera convocatòria (se’n farà una altra per a les projeccions dels mesos de setembre, octubre i novembre) van presentar-se tres entitats i el sorteig, que es va fer el passat dimecres 26 d’abril, va donar els següents resultats:

-30 d’abril: Pel·lícula “Espanya en dues trinxeres”. Entitat: Associació de Dones La Roca Foradada.

-28 de maig: Pel·lícula “Un monstre em ve a veure”. Entitat: Grup de Geganters i Grallers de La Societat.

-25 de juny: Pel·lícula “Incerta glòria”. Entitat: Ball de Gitanes de La Bisbal.

El Cicle Gaudí va néixer el setembre de 2016 i, uns mesos després, va experimentar un creixement amb la finalitat d’arribar a més espectadors. Entre aquests espectadors hi ha els bisbalencs i les bisbalenques que ara poden gaudir de bon cinema a la seva vila, l’únic municipi de la comarca del Baix Penedès que ofereix pel·lícules d’aquest cicle el darrer diumenge dels mesos d’abril, maig, juny, setembre, octubre i novembre. El Cicle Gaudí compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de les quatre diputacions. En l’actualitat són 33 els municipis adherits al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema en català. Per a més informació podeu entrar al web: http://ciclegaudi.cat/sales/centre-municipal-de-cultura-de-la-bisbal-de-penedes/