Una quarantena d’alumnes de l’escola Ull de Vent participen al Cantània 2017

Una quarantena d’alumnes de 6è de l’escola Ull de Vent de La Bisbal del Penedès participen, aquest dijous, al Cantània, una cantada que realitzen més de 40.000 alumnes de tota
Catalunya. Enguany el títol de la cantada és “La nit dels malsons” i ha estat dirigida per Elisenda Carrasco i Ribot, Oriol Castanyer, Montse Meneses i Josep Prats. La música és de l’Àlex Martínez i els textos de la Marta Buchaca. Els alumnes bisbalencs actuaran al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell aquest dijous 11 de maig a les 16.30h, juntament amb els altres centres escolars de la comarca com són l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell, l’Escola Teresina Martorell del Vendrell, Les Cometes de Llorenç del Penedès, Quatre de Vents de Sant Jaume, Teresa Godes de la Juncosa o Joan Perucho d’Albinyana.

Podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment a l’enllaç: https://www.auditori.cat/ca/cantania2017