Últims dies per revisar gratuïtament les incidències a la TDT ocasionades per la instal.lació de la telefonia mòbil 4G a La Bisbal


Darrerament s’ha instal·lat a La Bisbal del Penedès el servei de telefonia mòbil de quarta generació, és a dir, el 4G (en banda de 800MHz). Aquesta nova instal·lació podria produir afectacions o incidències en la recepció de la televisió digital terrestre (TDT). Per tant si heu notat, en les darreres setmanes, problemes en la recepció de la TDT, és possible que hagin tingut lloc per aquest motiu.

L’entitat Llega 800 ha fet les actuacions necessàries a les instal·lacions de recepció d’usuaris de TDT en els darrers mesos per resoldre incidències i garantir la posada en servei de les estacions de base de telefonia mòbil sense que afectin la televisió digital terrestre i, recentment, ha tancat el termini de sis mesos que marca la llei (Ordre Ministerial) que es va habilitar per a fer-les de forma gratuïta. Tot i això han ampliat el termini per sol·licitar una revisió, amb la finalitat de resoldre incidències en la recepció de la TDT (sense cost pels ciutadans) fins al 15 d’abril. Val a dir que una vegada passat aquest període la despesa ocasionada per la revisió de les possibles incidències anirà a càrrec de la persona que la demani.

Per tant, si teniu alguna incidència relacionada amb la TDT i penseu que pot tenir relació amb la instal·lació de la telefonia 4G al municipi, us preguem que contacteu amb l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès abans del dia 15 d’abril per resoldre la incidència. El telèfon de l’Ajuntament és el 977 68 84 38 i el correu electrònic info@bisbalpenedes.com