L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès repararà el sostre del dipòsit d’aigua de Can Gordei

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha aprovat per junta de govern un contracte menor per a fer les actuacions necessàries per reparar el sostre del dipòsit d’aigua de Can Gordei. Així, es farà tota l’estructura de formigó nova, se substituirà el sostre i es refarà el forjat de bigues del dipòsit d’aigua de la urbanització. Es preveu que l’obra tingui una durada de vint dies durant els quals hi haurà un dipòsit alternatiu per evitar que els veïns es quedin sense aigua. L’obra tindrà un cost de 17.639,58€ més IVA.

L’any 2009 es va detectar que el dipòsit de Can Gordei presentava deficiències importants al sostre i a les parets. En aquell moment es va procedir a arreglar una part de les parets però no es va arranjar el sostre. L’any passat l’actual equip de govern va fer un estudi per conèixer quines eren les actuacions necessàries al dipòsit per a deixar-lo en perfectes condicions. Quan es van conèixer les accions a dur a terme es va incloure aquesta reparació al pressupost de 2017.

Val a dir que quan es conegui la data d’inici de les obres l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès la comunicarà a la població mitjançant la pàgina web www.bisbalpenedes.com, les xarxes socials Facebook i Twitter i l’app eBando.